Druhý сharitativní galavečer Domu Dobra

Večer byl plný kulturních zážitků, zahrnující koncertní program, vystoupení talentovaných dětí, divadelní miniatury a poutavá taneční představení. Mezi účastníky programu byly divadelní skupina UA Kids a skupina pod vedením Oleny Zavhorodnya, herci divadla Tart, taneční studio DARIANS, vokální studio tvůrčího centra Nesterova Studio a kapela UMBRELLAS. Atmosféra byla nabitá emocemi a přispěla k pocitu jednoty mezi všemi hosty.

Moderátorem akce byl Libor Bouček, mezi hosty byli zástupci ukrajinského velvyslanectví, čeští a ukrajinští podnikatelé a lidé podporující činnost fondu.

Vrchol akce představovala charitativní aukce, během níž byly draženy cenné předměty s významnými historickými a kulturními hodnotami. Mezi nabízenými loty se objevily vzácné položky, jako například pamětní mince NBU podepsané obránci Ukrajiny, vinylová deska skupiny Pink Floyd s podpisem Davida Gilmoura, speciálně podepsaná pro tento večer, a také tričko podepsané členy ukrajinského národního fotbalového týmu.

V rámci akce proběhla také výstava zajímavých předmětů, které byly přivezeny z různých částí Ukrajiny a hlavně z regionů aktivně postižených válkou. Tyto unikátní předměty se staly součástí online aukce, a veškeré vybrané peníze jsou věnovány na pomoc postiženým oblastem Ukrajiny.

Tato charitativní událost se stala nejen významným aktem solidarity, ale také ukázala sílu spojení mezi lidmi napříč kulturami a zeměmi. Večer plný dojmů a podpory nesl poselství o důležitosti vzájemného porozumění a pomoci v těžkých časech.

Oblíbené slovo

Na unikátním obraze, který vytvořily děti, každé slovo má své místo v ukrajinštině a v češtině, a tím zdůraznuje integrace ukrajinských uprchlíků do české společnosti a posiluje pouta solidarity a spolupráce. Tato kombinace jazyků představuje most mezi kulturami a zvyklostmi, a to vše je pečlivě zaznamenáno na pozadí vytvořeném kolektivním úsilím malých tvůrců.

Oslava začátku nového školního roku

Začal nový školní rok a s ním bohužel i nové starosti a stres. V našem Integračním centru však únavu vystřídá radost a inspirace! Stále se tu děje něco úžasného a zajímavého. Nedávno jsme se  ponořili do kouzelné atmosféry světa Harryho Pottera. 

Na této akci měli možnost ukázat své tvůrčí nadání nejen organizátoři, ale i děti. A všichni si této příležitosti rádi využili. 

Více než 30 dětí se spojilo a zahrálo si Quidditch, zúčastnilo se různých her, řešilo hádanky a užilo si spoustu zábavy.

PayPal

https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=8TDHXA7RWEABU

Nyní máme k dispozici tlačítko pro darování pomoci jakékoli karty na našem PayPalu. Zde máte také možnost nastavit předplatné, pokud pro vás je to pohodlnější než na Patreonu.

Piknik Domu Dobra

Skvělé počasí nám umožnilo strávit příjemné chvíle venku – hráli jsme sportovní a stolní hry, kreslili zábavné masky s vodovými líčidly a samozřejmě opékali párečky a vyráběli párky v rohlíku. Všichni si to užili – děti i dospělí!

Děkujeme všem, kteří přišli, a zvláštní poděkování patří našim dobrovolníkům a všem, kteří nám pomohli uspořádat tyto krásné letní prázdniny!

Oslava mladýh talentů

16. dubna měli jsme velmi slavnou oslavu mladých talentů. Všichni účastníci a dobrovolníci jsou nejlepší! Děti se bavily díky zábavnému programu od EVENT4YOU. Hostům na oslavě nabídli velikonoční pohoštění a ovocný stůl pečlivě připravený našimi obyvateli Domu Dobra Bohnice. Bylo to také užitečné pro děti – díky vzrušující vědecké programy od neuvěřitelného Stanislavu Katsapovu! Rádi bychom vyjádřili zvláštní poděkování L&Co za pomoc při organizaci. A samozřejmě díky Spojka Events za pohostinnost!

Dobro proti válce

Během tohoto večera jsme se snažili shromáždit finanční prostředky na podporu Domu Dobra Bohnice a na zakoupení nejnutnější humanitární pomoci.

Program charitativního večera zahrnoval charitativní aukci unikátních artefaktů tématickou výstavu, živou hudbu, vystoupení talentovaných dětí, audiovizuální show, poděkování partnerům a výbornou večeři.

Celým večerem hostoval známý moderátor Libor Bouček.

Děkujeme všem, kdo nás podpořili, našim partnerům a dobrovolníkům, všem, kdo se zúčastnili aukce, za vaši velkorysost a podporu.