Home - News arhive - Druhý сharitativní galavečer Domu Dobra

Druhý сharitativní galavečer Domu Dobra

11.11.2023

Večer byl plný kulturních zážitků, zahrnující koncertní program, vystoupení talentovaných dětí, divadelní miniatury a poutavá taneční představení. Mezi účastníky programu byly divadelní skupina UA Kids a skupina pod vedením Oleny Zavhorodnya, herci divadla Tart, taneční studio DARIANS, vokální studio tvůrčího centra Nesterova Studio a kapela UMBRELLAS. Atmosféra byla nabitá emocemi a přispěla k pocitu jednoty mezi všemi hosty.

Moderátorem akce byl Libor Bouček, mezi hosty byli zástupci ukrajinského velvyslanectví, čeští a ukrajinští podnikatelé a lidé podporující činnost fondu.

Vrchol akce představovala charitativní aukce, během níž byly draženy cenné předměty s významnými historickými a kulturními hodnotami. Mezi nabízenými loty se objevily vzácné položky, jako například pamětní mince NBU podepsané obránci Ukrajiny, vinylová deska skupiny Pink Floyd s podpisem Davida Gilmoura, speciálně podepsaná pro tento večer, a také tričko podepsané členy ukrajinského národního fotbalového týmu.

V rámci akce proběhla také výstava zajímavých předmětů, které byly přivezeny z různých částí Ukrajiny a hlavně z regionů aktivně postižených válkou. Tyto unikátní předměty se staly součástí online aukce, a veškeré vybrané peníze jsou věnovány na pomoc postiženým oblastem Ukrajiny.

Tato charitativní událost se stala nejen významným aktem solidarity, ale také ukázala sílu spojení mezi lidmi napříč kulturami a zeměmi. Večer plný dojmů a podpory nesl poselství o důležitosti vzájemného porozumění a pomoci v těžkých časech.

Zpět

01.11.2023

Oblíbené slovo

Zeptali jsme se dětí, které navštěvují integrační centrum Domu Dobra: ‘Jaké je vaše nejoblíbenější slovo a proč?’. Tak vznikl tento speciální obraz od malých návštěvníků integračního centra

read More

04.09.2023

Oslava začátku nového školního roku

září jsme uspořádali oslavu ve stylu filmu o Harry Potterovi, abychom naplnili den radostí a jednotou

read More

28.08.2023

PayPal

Nyní máme k dispozici tlačítko pro darování pomoci jakékoli karty na našem PayPalu. Zde máte také možnost nastavit předplatné, pokud pro vás je to pohodlnější než na Patreonu.

read More